Fonzie Vibraattori Pinkki

Hinta: 39 €€
Saatavuus: Varastossa

Tämä upea hieromasauva on todellinen monilahjakkuus! Se kutittaa G-pistettäsi samalla kun se kiihottaa ihanasti klitoristasi!

Voimakas ultrahiljainen moottori, jossa jopa 7 erilaista villiä toimintoa! Toimintoja ohjaat todella helposti yhdestä napista. Vibraattorin materiaali ultrapuhdasta ja hygieenistä silikonia, jota voivat käyttää myös henkilöt, jotka kärsivät kumiallergiasta.

Feelz Toys tuotteet valmistetaan 100% puhtaasta korkealuokkaisesta silikonista. Tämä materiaali on parasta ja turvallisinta, jota seksileluissa voi käyttää. Tämä täysin sama materiaali on käytössä myös muihin tarkoituksiin, kuten ruoan valmistuksessa käytettävä välineet ja terveydenhoitotuotteet.

Silikoni tuntuu pehmeältä kuin ihokin. Se lämpenee nopeasti ja pitää lämpönsä pidempään kuin muut materiaalit. Silikoni on hajutonta, mautonta, myrkytöntä. Lisäksi Feelz Toys tuotteet ovat kaikki hypoallergisia ja helppoja pitää puhtaana. Lyhyesti sanottuna ne ovat turvallisia, hauskoja ja ennenkaikkea laadukkaita käyttää.

Katso Facebook sivujemme hyödylliset linkit!!

Toimitus nyt myös postin pakettiautomaatilla maksaessasi Collectorilla

Nyt käytössä myös MobilePay!!!